Κύπριος επώνυμος στην Ευριπίδου: «Σταμάτα να τρως θα γίνεις όπως την κατσέλλα» - VIDEO
13.09.2018 - 09:31
Η συνάντηση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου με τον Κύπριο επώνυμο άκρως εποικοδομητική.
Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου κατά την πρεμιέρα της εκπομπής της «Όλα Καλά» καταπιάστηκε με μια καλοκαιρινή ανάρτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη στο instagram, όπου ο Κύπριος επιχειρηματίας έδινε συμβουλές, με τον δικό του πάντα τρόπο.
Η μεσημεριανή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ επέλεξε τον Κύπριο επιχειρηματία για να είναι ο τέταρτος της καλεσμένος και η παρουσιάστρια του Όλα Καλά' τον συνάντησε το βράδυ της Τετάρτης, 12/9, και μέσω ενός instastory γνωστοποίησε το τι θα παρακολουθήσουμε στην εκπομπή της την Πέμπτη, 13/9.
Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.