Κύπριος επώνυμος στην Ευριπίδου: «Σταμάτα να τρως θα γίνεις όπως την κατσέλλα» - VIDEO

Κύπριος επώνυμος  στην Ευριπίδου: «Σταμάτα να τρως θα γίνεις όπως την κατσέλλα» - VIDEO

Η συνάντηση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου με τον Κύπριο επώνυμο άκρως εποικοδομητική.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου κατά την πρεμιέρα της εκπομπής της «Όλα Καλά» καταπιάστηκε με μια καλοκαιρινή ανάρτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη στο instagram, όπου ο Κύπριος επιχειρηματίας έδινε συμβουλές, με τον δικό του πάντα τρόπο.

Η μεσημεριανή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ επέλεξε τον Κύπριο επιχειρηματία για να είναι ο τέταρτος της καλεσμένος και η παρουσιάστρια του Όλα Καλά' τον συνάντησε το βράδυ της Τετάρτης, 12/9, και μέσω ενός instastory γνωστοποίησε το τι θα παρακολουθήσουμε στην εκπομπή της την Πέμπτη, 13/9.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης λέει στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου: «Σταμάτα να τρως θα γίνεις όπως την κατζέλα».

Ακολουθεί το σχετικό instastory στο παρακάτω video:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE