Πρεμιέρα Ευριπίδου - Τρόλαρε τον έρωτά της Αριστοτέλους με τον Εφραίμ - Δεν γλίτωσε ούτε η Χαριτίνη – VIDEO
10.09.2018 - 14:29
Πράγματι η εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου τήρησε την υπόσχεσή της για μια πρωτότυπη εκπομπή, με βιντεάκια που ασχολούνται αποκλειστικά με την κυπριακή πραγματικότητα.
Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα, 10/9, η εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου με τίτλο «Όλα Καλά», στο ΣΙΓΜΑ. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε πρώτη στο στούντιο της εκπομπής, ένα στούντιο που ξεφεύγει από τα τετριμμένα για το κυπριακό τηλεοπτικό γίγνεσθαι, καλωσορίζοντας τους συνεργάτες της.
Μετά από χιουμοριστικά βιντεάκια που έπαιξαν για τον καθένα ξεχωριστά, η ομάδα αποφάσισε να τρολάρει άλλους Κύπριους παρουσιαστές, όπως η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η Χαριτίνη Ηλιάδου τρολάροντας τα τρέιλερ τους.
Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI)