ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Όταν θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον δικτάτορα Ερντογάν…» - Σχόλιο με νόημα από ΓΓ ΠΟΕΔ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Όταν θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον δικτάτορα Ερντογάν…» - Σχόλιο με νόημα από ΓΓ ΠΟΕΔ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επικοινωνιακά παιχνίδια της Κυβέρνησης και του ΔΗΣΥ καταγγέλλει ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ συντηρώντας τον πόλεμο που μαίνεται στην Παιδεία.

Ο Χάρης Χαραλάμπους, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζει ότι «έχουν την ικανότητα να κάνουν το άσπρο μαύρο».

Όπως σημειώνει, «με επικοινωνιακά παιχνίδια προσπαθούν να διαβάλουν τους εκπαιδευτικούς και την ηγεσία τους χρησιμοποιώντας κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους».

Ο κ. Χαραλάμπους μιλά για εκβιασμό και παραλληλίζει τα «επικοινωνιακά παιχνίδια» με σοβαρότερα ζητήματα του τόπου.

«Θα δούμε», γράφει χαρακτηριστικά, «σε λίγες μέρες πόσα επικοινωνιακά παιχνίδια θα καταφέρουν να παίξουν και πόσους παλικαρισμούς και επίδειξη δύναμης θα κάνουν, όταν θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα σαΐνια του δικτάτορα Ερντογάν και τα σαΐνια των Ηνωμένων Εθνών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Βουλευτικές Εκλογές 2026: Στις κάλπες η Κύπρος – Η μάχη των κομμάτων

LIVE - Βουλευτικές Εκλογές 2026: Στις κάλπες η Κύπρος – Η μάχη των κομμάτων

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE