ΠΑΦΟΣ: Εισρόφησε θαλασσινό νερό το 13 μηνών βρέφος – Η κατάσταση της υγείας του

ΠΑΦΟΣ: Εισρόφησε θαλασσινό νερό το 13 μηνών βρέφος – Η κατάσταση της υγείας του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μεταφέρθηκε προληπτικά το 13 μηνών βρέφος, το οποίο το πρωί της Τετάρτης (05/09), κινδύνεψε να πνιγεί ενώ βρισκόταν σε σκάφος στο Blue Lagoon στον Ακάμα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που είχε η ιστοσελίδα μας, το βρέφος είχε εισροφήσει θαλασσινό νερό. Μάλιστα, η πληροφορία που έλαβε η Λιμενική, έκανε λόγο πως το 13 μηνών κοριτσάκι παρουσίαζε δυσκολία στην αναπνοή του.

Γύρω στις 11:50, σκάφος της Λιμενικής μετέβη αστραπιαία στο σκάφος όπου επέβαιναν το βρέφος και οι δικοί του και εν συνεχεία τους μετέφερε στο λιμανάκι του Λατσίου όπου τους παρέλαβε ασθενοφόρο.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μαζί με τους γονείς του.

Όπως μας αναφέρθηκε, το βρέφος είναι καλά στην υγειά του, αλλά στάλθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο για περαιτέρω παιδιατρικές εξετάσεις.

Ι.Μ 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline: