ΠΑΦΟΣ: Επιχείρηση διάσωσης βρέφους από το Blue Lagoon – Πνίγηκε με το σάλιο του

ΠΑΦΟΣ: Επιχείρηση διάσωσης βρέφους από το Blue Lagoon – Πνίγηκε με το σάλιο του

Σε κινητοποίηση τέθηκε το πρωί της Τετάρτης 05/09 η Λιμενική Αστυνομία, για διάσωση 13 μηνών βρέφους απο την θαλάσσια περιοχή του Ακάμα και συγκεκριμένα στο  Blue Lagoon. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, το βρέφος επέβαινε σε σκάφος με τους γονείς του όταν κινδύνεψε να πνιγεί με το σάλιο του.

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από άλλα μέλη του σκάφους, ενώ αμέσως ενημερώθηκε η Λιμενική.

Σκάφος της Λιμενικής το μετέφερε στην ακτή και το παρέλαβε ασθενοφόρο του νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς.

Ακολούθως, το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου ενώ για την ώρα είναι άγνωστη η κατάσταση της υγείας του

Πρόκειται για 13 μηνών βρέφος από την Ρωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Στην πολιτική, τίποτα δεν είναι ποτέ αποκομμένο από το επόμενο βήμα. Ακόμη και οι πιο «τυπικές» κινήσεις συχνά λειτουργούν ως κομμάτια ενός μεγαλύτερου παζλ, που σχηματίζεται σταδιακά, σχεδόν αθόρυβα, μέχρι να γίνει ορατή η πλήρης εικόνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE