Απίθανη αντίδραση άνδρα όταν η φίλη του έπιασε τη νυφική ανθοδέσμη - VIDEO

Απίθανη αντίδραση άνδρα όταν η φίλη του έπιασε τη νυφική ανθοδέσμη - VIDEO

Είδε όλη τη ζωή του να περνά μπροστά από τα μάτια του...

Οχι όσα είχε ζήσει, αλλά όσα θα έρθουν: εκκλησία, καλεσμένοι, η σύντροφός του με νυφικό δίπλα του. Και έκανε το πρώτο που σκέφτηκε: άρχισε να τρέχει.

Αυτή την ξεκαρδιστική αντίδραση είχε ένας άνδρας, όταν είδε τη σύντροφό του να πιάνει την ανθοδέσμη, στο παραδοσιακό «πέταγμα» από τη νύφη, έπειτα από γάμο που έγινε στην Αγγλία.

Η Ρέιτσελ Μπέσλι ήταν η «τυχερή» της διαδικασίας, καθώς η ανθοδέσμη κατέληξε στα χέρια της, αλλά ο πανηγυρισμός της ήταν σύντομος, καθώς την επόμενη στιγμή είδε τον αγαπημένο της, τον Ντάνιελ Γκίλμπερτ να μιμείται τον... Γιουσέιν Μπολτ και να φεύγει τρέχοντας, κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE