Ένωση Δήμων Κύπρου: Καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση κατά του Δημάρχου Παραλιμνίου

Ένωση Δήμων Κύπρου: Καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση κατά του Δημάρχου Παραλιμνίου

Η Ένωση Δήμων Κύπρου «καταδικάζει με βδελυγμία την άνανδρη και εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Δημάρχου Παραλιμνίου», ενώ καλεί την Αστυνομία να διεξάγει όλες τις απαραίτητες έρευνες για εντοπισμό, σύλληψη και προσαγωγή των αυτουργών ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η Ένωση Δήμων καταδικάζει παράλληλα τον εμπρησμό δημοτικής περιουσίας (ομπρέλες και κρεβάτια θάλασσας) σε παραλία του Δήμου Παραλιμνίου που συνέβη την ίδια περίπου ώρα, προστίθεται σε σχετική ανακοίνωση.

Λέει τέλος ότι οι Δήμοι ως θεσμός, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί τους αλλά και η δημοτική περιουσία, πρέπει να προστατεύονται από το Κράτος έναντι κάθε επιβουλής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE