Ένωση Δήμων Κύπρου: Καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση κατά του Δημάρχου Παραλιμνίου

Ένωση Δήμων Κύπρου: Καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση κατά του Δημάρχου Παραλιμνίου

Η Ένωση Δήμων Κύπρου «καταδικάζει με βδελυγμία την άνανδρη και εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Δημάρχου Παραλιμνίου», ενώ καλεί την Αστυνομία να διεξάγει όλες τις απαραίτητες έρευνες για εντοπισμό, σύλληψη και προσαγωγή των αυτουργών ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η Ένωση Δήμων καταδικάζει παράλληλα τον εμπρησμό δημοτικής περιουσίας (ομπρέλες και κρεβάτια θάλασσας) σε παραλία του Δήμου Παραλιμνίου που συνέβη την ίδια περίπου ώρα, προστίθεται σε σχετική ανακοίνωση.

Λέει τέλος ότι οι Δήμοι ως θεσμός, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί τους αλλά και η δημοτική περιουσία, πρέπει να προστατεύονται από το Κράτος έναντι κάθε επιβουλής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Αλλοδαπός κρατούμενος, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2025 στην Πάφο, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, απεβίωσε αργά απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE