ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Μεταφέρεται η συνάντηση ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ

ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Μεταφέρεται η συνάντηση ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ

Για την Πέμπτη 06/09 για «πρακτικούς λόγους» μεταφέρεται η κοινή συνάντηση των τριών εκπαιδευτικών οργανώσεων Δημοτικής, Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, μετά που τα μέλη τους κλήθηκαν σήμερα να δώσουν το «πράσινο φως» στα Κεντρικά Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, όπως χειριστούν τα όσα προκύπτουν από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 4ης Ιουλίου για το δημόσιο σχολείο και τους λειτουργούς του.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Γιάννος Σωκράτους, αν και αρχικά υπήρχε η σκέψη για κοινή συνάντηση και των τριών συνδικαλιστικών οργανώσεων των εκπαιδευτικών μετά την ολοκλήρωση και επικύρωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν είναι δυνατό για πρακτικά ζητήματα».

Πρόσθεσε ότι αυτά τα πρακτικά ζητήματα έχουν σχέση με την ώρα διεξαγωγής των εκλογών για την κάθε συνδικαλιστική οργάνωση, με την ΠΟΕΔ να ολοκληρώνει την διαδικασία της ψηφοφορίας στις έξι το απόγευμα.

Επομένως, ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, συναντώνται την Πέμπτη 06/09 και έχοντας ανά χείρας την εντολή των μελών τους, αποφασίζουν για τις παραπέρα κινήσεις τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE