ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Κλίμα ομόφωνης απόρριψης» στην ΟΕΛΜΕΚ – Οι ώρες των συναντήσεων

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Κλίμα ομόφωνης απόρριψης» στην ΟΕΛΜΕΚ – Οι ώρες των συναντήσεων

Δεν φαίνεται να βοήθησε στην αποκλιμάκωση της έντασης η συνάντηση της Πέμπτης (23/8) στο Προεδρικό.

Αν και όλα βρίσκονται εν αναμονή των αποφάσεων από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις, εντούτοις οι ενδείξεις δείχνουν χλωμό τοπίο.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ μίλησε για τις επεκείμενες συναντήσεις.

Όπως είπε, ενημέρωσε κάποιους συναδέλφους ήδη από την Πέμπτη, ενώ στις 9:30 συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ.

Στις 8:30 συνεδριάζει η ΠΟΕΔ, ενώ στις 9:00 η ΟΛΤΕΚ.

Στις 12:00 τοποθετείται η συνεδρίαση ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ με τον Γενικό Γραμματέα της ΠΕΟ, Πάμπη Κυρίτση.

Ερωτηθείς για τη δική του εκτίμηση, ο Γιάννος Σωκράτους μίλησε για «κλίμα ομόφωνης απόρριψης» από τους καθηγητές.

Αυτό το μήνυμα έχει λάβει, όπως τόνισε, χωρίς να υπάρχει τετελεσμένη απόφαση.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Προεδρεύουσα Ζέλικα Ζβιγιάνοβιτς και τα άλλα μέλη της Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Ζέλκο Κόμσικ και Ντένις Μπεσίροβιτς, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE