ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Κλίμα ομόφωνης απόρριψης» στην ΟΕΛΜΕΚ – Οι ώρες των συναντήσεων

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Κλίμα ομόφωνης απόρριψης» στην ΟΕΛΜΕΚ – Οι ώρες των συναντήσεων

Δεν φαίνεται να βοήθησε στην αποκλιμάκωση της έντασης η συνάντηση της Πέμπτης (23/8) στο Προεδρικό.

Αν και όλα βρίσκονται εν αναμονή των αποφάσεων από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις, εντούτοις οι ενδείξεις δείχνουν χλωμό τοπίο.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ μίλησε για τις επεκείμενες συναντήσεις.

Όπως είπε, ενημέρωσε κάποιους συναδέλφους ήδη από την Πέμπτη, ενώ στις 9:30 συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ.

Στις 8:30 συνεδριάζει η ΠΟΕΔ, ενώ στις 9:00 η ΟΛΤΕΚ.

Στις 12:00 τοποθετείται η συνεδρίαση ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ με τον Γενικό Γραμματέα της ΠΕΟ, Πάμπη Κυρίτση.

Ερωτηθείς για τη δική του εκτίμηση, ο Γιάννος Σωκράτους μίλησε για «κλίμα ομόφωνης απόρριψης» από τους καθηγητές.

Αυτό το μήνυμα έχει λάβει, όπως τόνισε, χωρίς να υπάρχει τετελεσμένη απόφαση.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE