ΠΑΙΔΕΙΑ: «Πολύ καλή διάθεση» στο Προεδρικό – Οι αποφάσεις στα συλλογικά όργανα και το απρόοπτο με Φυλακτού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ: «Πολύ καλή διάθεση» στο Προεδρικό – Οι αποφάσεις στα συλλογικά όργανα και το απρόοπτο με Φυλακτού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέτρησε τα λόγια του ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ για όσα θα αποφασιστούν από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις την Παρασκευή (24/8).

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο», ο Φίλιος Φυλακτού δήλωσε ότι υπήρχε «πολύ καλή διάθεση» στη συνάντηση στο Προεδρικό.

Σημείωσε ότι στην πολύωρη συνάντηση της Πέμπτης (23/8) ακούστηκαν οι προτάσεις όλων των πλευρών και παραλήφθηκαν οι προτάσεις του Προέδρου.

Αυτές θα μελετήσουν ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ σε συνεδριάσεις τόσο των διοικητικών τους συμβουλίων όσο και σε κοινή συνάντηση.

Έξι εναλλακτικές προτάσεις που θα εφαρμοστούν κατά την περίοδο 2018-2019 πριν τον εφ’ όλης της ύλης εξορθολογισμό έχουν ενώπιόν τους οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, οι οποίες ετοιμάζονται για τη μεγάλη κινητοποίηση της Τρίτης (28/8).

Εν τω μεταξύ, μέσω κοινωνικών δικτύων, ο Φίλιος Φυλακτού ενημέρωσε τους ακόλουθούς του ότι μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό έπαθε τροφική δηλητηρίαση.

Αστειευόμενος, διερωτήθηκε «μήπως αυτό είναι σημάδι ή μήνυμα», ενώ απολογήθηκε σε όσους δεν απάντησε το τηλέφωνο.   

ΑΛ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.