ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Πυρκαγιά σε χωράφι – Δεν αποκλείεται κακόβουλη ενέργεια

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Πυρκαγιά σε χωράφι – Δεν αποκλείεται κακόβουλη ενέργεια

Πυρκαγιά τέθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/8) σε χωράφι στη Σκαρίνου.

Συγκεκριμένα, η ώρα 01.54 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε 35 μεγάλες μπάλες σανού σε ανοικτό χώρο σε χωράφι  στο χωριό Σκαρίνου.

Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.20.

Οι μπάλες σανού ήταν όλες μαζεμένες σε ένα χώρο, ενώ δεν κάηκε καθόλου άλλη έκταση και ο χώρος γύρω από τις μπάλες σανού ήταν οργωμένος.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πιθανότητα η πυρκαγιά να προκλήθηκε από κακόβουλη πράξη δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.