Το αρχικό ΝΑΙ του Ιωνά και η ανατροπή…

Το αρχικό ΝΑΙ του Ιωνά και η ανατροπή…

Η κάρτα φιλάθλου θα ισχύει από τις 25 Αυγούστου (και) για τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Το είχε ανακοινώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες ο ΚΟΑ. Απόλλωνας και ΑΕΚ, είχαν ζητήσει εξαίρεση για τους επαναληπτικούς, για τα πλέι οφφ του Γιουρόπα Ληγκ, της μεθεπόμενης Πέμπτης (30/8) με Βασιλεία και Τρένσιν, αντίστοιχα. 

Πληροφορίες του Τhemasports, λένε, ότι αρχικά ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ο ΚΟΑ, είχαν κάνει αποδεκτό (σε προφορικό επίπεδο) το αίτημα των δυο ομάδων. Ωστόσο, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν, αφού μετά τη χθεσινή συνάντηση των ηγεσιών του ΚΟΑ και της ΚΟΠ, έγινε γνωστό, ότι θα ισχύσει κανονικά το μέτρο στους ευρωπαικούς αγώνες. 

Οι δυο ομάδες θα επιμείνουν, ελπίζοντας ότι τελικά δεν θα χρειαστεί να έχουν κάρτα φιλάθλου οι υποστηρικτές τους, στα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας. Περισσότερο «καίγονται” στον Απόλλωνα, ξέροντας ότι είναι μικρός ο αριθμός των φίλων της ομάδας, που έχουν στα χέρια τους την περιβόητη κάρτα.   

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE