Βλέπουν το ΔΑΧΤΥΛΟ, αντί το φεγγάρι!

Βλέπουν το ΔΑΧΤΥΛΟ, αντί το φεγγάρι!

Μπήκα στη διαδικασία τώρα το πρωί, να διαβάσω ξανά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΚΟΑ, ύστερα από τη χθεσινή συνάντηση με την ηγεσία της ΚΟΠ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ). 

Προσπερνώ την αναφορά, ότι όλα τα σωματεία και η ΚΟΠ, τάσσονται υπέρ της εφαρμογής του μέτρου. Μόνο μια φράση στην επιστολή του ΑΠΟΕΛ που δημοσιοποιήθηκε προχθές, ότι η εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου «θα είναι μια τρύπα στο νερό«, μιλά από μόνη της. 

Το άλλο σημείο που προκαλεί γέλιο, είναι το εξής: «Οι εγγραφές μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 18.000, αριθμός απόλυτα ικανοποιητικός, έχοντας υπόψη ότι η περσινή προσέλευση φιλάθλων ήταν 7003 την πρώτη αγωνιστική , 10721 τη 2η και 18632 τη 3η αγωνιστική”. 

Φαίνεται ότι πάνω στον ΚΟΑ, αντί να βλέπουν το φεγγάρι, βλέπουν το δάχτυλο. Διερωτώμαι τι θα μας λένε, ότι γίνονται τα πλείστα παιχνίδια μεταξύ συγγενών και φίλων. 

Η στήλη πάντως προβλέπει, ότι θα γίνουν τόσο έντονες οι πιέσεις μερικών μεγάλων ομάδων, που δεν θα αργήσουμε να δούμε… «κωλοτούμπα” εκ μέρους της ηγεσίας του Οργανισμού.  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Όσο είμαι Πρόεδρος, δεν θα δεχτώ οποιαδήποτε κριτική για την εντιμότητα και τη διαφάνεια»- Τι δήλωσε για τον ανασχηματισμό, την τοξικότητα και τις εκλογές

ΠτΔ: «Όσο είμαι Πρόεδρος, δεν θα δεχτώ οποιαδήποτε κριτική για την εντιμότητα και τη διαφάνεια»- Τι δήλωσε για τον ανασχηματισμό, την τοξικότητα και τις εκλογές

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σήμερα (1/09) στην εκπομπή «Επίκαιρα» του Plus TV, στην οποία απάντησε σε σωρεία θεμάτων επικαιρότητας που ταλανίζουν την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE