Θέλει ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ o Zoάο Πέδρο…

Θέλει ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ o Zoάο Πέδρο…

Πολύ λίγοι οπαδοί του Απόλλωνα, θα διαφωνήσουν ότι ο πολυτιμότερος παίχτης της περασμένης χρονιάς, ήταν ο Ζοάο Πέδρο.  Καθόλου τυχαία, δεν του κότσαραν και τον χαρακτηρισμό του «βιονικού” παίχτη της ομάδας.  Ο Πορτογάλος παιχταράς συνεχίζει απ’ εκεί που έμεινε τον περασμένο Μάη. Όμως, στα τελευταία στάδια του χθεσινού αγώνα με την Ντιναμό Μπρεστ, έδειχνε «πεθαμένος” από την κούραση.  Έβαλε άλλο ένα χρόνο στην καμπούρα του ο πολύπειρος άσος. Λογικά το καταλαβαίνει και ο Σωφρόνης Αυγουστή, ότι ο Ζοάο Πέδρο θέλει σωστή διαχείριση. Θα είναι… αδύνατο, να γράψει (και να αντέξει) τόσο πολλά λεπτά συμμετοχής, όπως την περασμένη σεζόν. Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στέλνουν μήνυμα οι αποβληθέντες της ΕΔΕΚ - Ζητούν σύγκληση έκτακτου δημοκρατικού συνεδρίου - Η συνάντηση και η παρουσία Παπαδάκη

Στέλνουν μήνυμα οι αποβληθέντες της ΕΔΕΚ - Ζητούν σύγκληση έκτακτου δημοκρατικού συνεδρίου - Η συνάντηση και η παρουσία Παπαδάκη

Τα πάνω κάτω έφερε η παραίτηση του Μαρίνου Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ, η οποία όπως βλέπουν κάποια πρώην στελέχη, είτε θα διαλυθεί, είτε θα «ξαναγεννηθεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE