ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Βαριά τα τραύματα στο σώμα του άτυχου Σάββα – Παράκληση οικογένειας για την κηδεία

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Βαριά τα τραύματα στο σώμα του άτυχου Σάββα – Παράκληση οικογένειας για την κηδεία

Ο θάνατος του 37χρονου Σάββα Βλάχου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 15 Αυγούστου στον δρόμο Αγίων Τριμιθιάς - Ανθούπολης, οφείλεται σε κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων.

Τα πιο πάνω, διαπίστωσε ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους που διενήργησε την  νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 37χρονου Σάββα την Πέμπτη (16/8).

Σημειώνεται ότι ο άτυχος μοτοσικλετιστής, κηδεύεται την Παρασκευή (17/8) από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Δομέτιο.

Όσοι παραστούν καλούνται αντί στεφάνων να κάνουν εισφορές για την οικογένεια του 37χρονου.

Θυμίζουμε ότι ο Σάββας, καταλείπει ένα 7χρονο κοριτσάκι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE