ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: «Η Τουρκία δεν επιθυμεί να έχει προβλήματα με τις ΗΠΑ»

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: «Η Τουρκία δεν επιθυμεί να έχει προβλήματα με τις ΗΠΑ»

Η Τουρκία δεν επιθυμεί να έχει προβλήματα με τις Ηνωμένες Πολιτείες και οι δύο χώρες, σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, θα μπορούσαν εύκολα να ξεπεράσουν τις διαφορές τους, όχι όμως με την προσέγγιση που ακολουθεί επί του παρόντος η Ουάσινγκτον, δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης (16/8) ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Μπορούμε να επιλύσουμε πολύ εύκολα τα θέματα με τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά όχι με την τρέχουσα προσέγγιση», είπε ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE