ΧΑΝΙΑ: Κακόγουστο αστείο η απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος - Αναστατώθηκαν 281 επιβάτες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΧΑΝΙΑ: Κακόγουστο αστείο η απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος - Αναστατώθηκαν 281 επιβάτες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα κακόγουστο αστείο ήταν τελικά, ο συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος της Condor, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Χουγκάρντα-Ντίσελντορφ, και το οποίο έκανε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Λίγο μετά τις 23.30 το βράδυ της Πέμπτης (16/8) οι πυροτεχνουργοί ξεκίνησαν τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ελεγχθεί, αν όντως υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός, στο αεροσκάφος.

Μετά τη 1 τα ξημερωμάτα της Παρασκευής (17/8), σύμφωνα με το Protothema.gr το πόρισμα έδειξε ότι δεν υπήρχε βόμβα, οπότε και επρόκειτο για μία φάρσα, εξαιτίας της οποίας κινητοποιήθηκαν αρκετοί άνθρωποι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή, εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από το αεροσκάφος.

Το αεροσκάφος της Condor, αναμένεται να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο των Χανίων και να συνεχίσει κανονικά για τον προορισμό του τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (17/8).

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος είχε σταθμεύσει ανάμεσα στο αεροδρόμιο και στην αεροπορική βάση της Σούδας λίγο μετά τις 20.46 της Πέμπτης (16/8), ενώ στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, μεταξύ αυτών τα ΤΑΕ, οι ειδικές δυνάμεις, άνδρες της Πυροσβεστικής αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 281 επιβάτες, οι οποίοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και απομακρύνθηκαν με λεωφορεία της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Σε παναπεργία στις 11 Σεπτεμβρίου προχωρούν οι συντεχνίες για την ΑΤΑ. Στην πανσυνδικαλιστική διάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο οίκημα της ΠΕΟ, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν με τρίωρη στάση εργασίας από τις 11πμ μέχρι τις 2μμ την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE