ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέπει να κάνει τεράστια προσπάθεια! Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ΑΠΟΕΛ – Μπερ Σεβά

Πρέπει να κάνει τεράστια προσπάθεια! Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ΑΠΟΕΛ – Μπερ Σεβά

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο στο ΓΣΠ μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Μπερ Σεβά με το σκορ να είναι στο 0-1 . Ένα παιχνίδι που πριν την έναρξη του μύριζε μπαρούτη και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετά νεύρα στο παιχνίδι τους. Δυνατές μονομαχίες, σκληρά φάουλ και μια διακοπή ήταν ο απόηχος του πρώτου ημιχρόνου. Όλα αυτά δεν βοήθησαν τις ομάδες να αναπτύξουν σωστά το παιχνίδι τους.

Από τα αρχικά στάδια του ημιχρόνου έγινε αυτό που προαναφέραμε. Μόλις στο 1΄λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής σταμάτησε την ροή του αγώνα λόγω ρήξης αντικειμένων από τους οπαδούς της Μπερ Σεβά. Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα ήρθε στο 11’ λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι να καταλήγει μόλις έξω. Από την άλλη οι Ισραηλινοί στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία που βρήκαν κατάφεραν να σκοράρουν με τον Μπεν Μπασάτ. Έγινε η επίθεση από τα αριστερά όπως επιτίθεται η Μπερ Σεβά από τον Οχαγιόν ο οποίος με σκαστή  σέντρα βρήκε τον Μπεν Μπασάτ και αυτός χωρίς πρόβλημα έκανε το 1-0 σε ανέπαφη εστία. Στην συνέχεια του ημιχρόνου ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε λίγο την απόδοση του και προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 31’ ο Ντε Βινσέντι και πάλι για τον ΑΠΟΕΛ βγήκε φάλτσα με τον τερματοφύλακα αλλά δεν κατάφερε να τον κερδίσει.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα του ΑΠΟΕΛ είχε το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος αφού ήταν η ομάδα που κρατούσε μπάλα και δημιουργούσε ευκαιρίες. Χρειάζεται όμως καθαρό μυαλό και μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 16χρονου - Προσπάθειες για εντοπισμό της μοτοσικλέτας

• Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες – Ασταθής ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

• Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

• Σεξ: Το κόλπο των 20′ που απογειώνει την ευχαρίστηση - «Πιάνει» καλύτερα στις γυναίκες

• Iron Maiden: Θα κάνουν παγκόσμια περιοδεία για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους - Από πού ξεκινούν

• Ανδρέας Γεωργίου για Σιμώνη Χριστοδούλου: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά»



Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρία του σήμερα, 20.9.2024, ενέκρινε, το νομοσχέδιο του Προϋπολογισμού για το έτος 2025 και το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2025-2027. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top