«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Δύο πυρκαγιές σε Λευκωσία και Λεμεσό - Που ξέσπασαν και τι ζημιές προκάλεσαν

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Δύο πυρκαγιές σε Λευκωσία και Λεμεσό - Που ξέσπασαν και τι ζημιές προκάλεσαν

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 51 περιστατικά,37 πυρκαγιές και 14 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, χθες (16/3) στις 17:38 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε οικία (1 υπνοδωματίου) σε Συνοικισμό στο Παλιομέτοχο. Από την πυρκαγιά η οικία έπαθε εκτεταμένες ζημιές.  Από την πυρκαγιά επίσης εκτεταμένες ζημιές έπαθε παρακείμενη ξύλινη αποθήκη με το περιεχόμενο της. Επίσης εντός της οικίας βρίσκονταν και τρεις κύλινδροι υγραερίου οι οποίοι έτυχαν διαχείρησης από τα μέλη της Πυροσβεστικής.

Επιπλέον στις 23:09 υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με τρία πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε βιοτεχνία κατασκευής μπαλέτων στην περιοχή Καρνάγιο στην Λεμεσό. Σωροί από μπαλέτα τα οποία βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο κάηκαν ολοσχερώς. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν τα ξύλινα δοκάρια της οροφής της βιοτεχνίας. Επίσης από την πυρκαγιά προστατεύτηκαν και παρακείμενο εργοστάσιο ως επίσης και ένα σκάφος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE