ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτογραφίες από τη σκηνή του σοβαρού τροχαίου - Σφοδρότατη η σύγκρουση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτογραφίες από τη σκηνή του σοβαρού τροχαίου - Σφοδρότατη η σύγκρουση

Πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον παλαιό δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης γύρω στις 18:00 της Τετάρτης 15/08.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορούμαστε, στο σοβαρό ατύχημα εμπλέκονται ΙΧ όχημα και μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης τραυματίσθηκαν ο οδηγός του οχήματος και ο μοτοσικλετιστής οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από ασθενοφόρα που κλήθηκαν στο σημείο. 

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η μοτοσικλέτα φέρεται να κινείτο από Αγίους Τριμιθιάς προς Ανθούπολη, ενώ το όχημα από Ανθούπολη προς Αγίους Τριμιθιάς.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και απέκοψαν τη σκηνή, διοχετεύοντας τη κίνηση σε παρακείμενο οικόπεδο, ενώ μέλη της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες σχετικά με τα αίτια του σοβαρού τροχαίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ΤhemaΟnline δεν αποκαλύπτει φωτογραφίες ή πληροφορίες που δύναται να οδηγήσουν σε συμπεράσματα για την ταυτότητα των εμπλεκομένων στο σοβαρό τροχαίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE