Η υπεύθυνη ασθενοφόρων για νέο περιστατικό βίας - «ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ»

Η υπεύθυνη ασθενοφόρων για νέο περιστατικό βίας - «ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ»

Οργισμένο, αλλά και δικαιολογημένο, μήνυμα της υπεύθυνης των ασθενοφόρων Ριάνα Κωνσταντίνου για το περιστατικό σε περιοχή μόλις έξω από τον Καλοπαναγιώτη.

Το περιστατικό έγινε έξω από τον Καλοπαναγιώτη όπου άνθρωπος σε κατάσταση μέθης έχασε τις αισθήσεις του σε δρόμο της κοινότητας.

Όταν όμως βρέθηκε εκεί το πλήρωμα των διασωστών με ασθενοφόρο στην προσπάθεια του να τον τοποθετήσει εντός αυτός ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Αυτός επιτέθηκε σε γυναίκα νοσηλευτή με τον οδηγό του ασθενοφόρου να επεμβαίνει για να τον σταματήσει.

Ο «ασθενής» τότε επιτέθηκε στον οδηγό τον οποίο έριξε από ύψος 4,5 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην πλάτη.

Αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη.

Αντίδραση από την Ριάνα Κωνσταντίνου στο Facebook

Το περιστατικό βίας κατά νοσηλευτών σχολιάζει με ανάρτηση της η υπεύθυνη ασθενοφόρων Ριάνα Κωνσταντίνου.

Όπως αναφέρει «πως γίνεται εμείς να διασώζουμε την ζωή σας και εσείς να μας σκοτώνετε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE