ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: 35χρονος ο θανών - Κατάγματα ο οδηγός του οχήματος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: 35χρονος ο θανών - Κατάγματα ο οδηγός του οχήματος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο στον παλιό δρόμο Αγίων Τριμιθιάς - Ανθούπολη.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας είναι το νέο θύμα της ασφάλτου με τον 35χρονο κάτοικο προαστίου της Λευκωσίας να αφήνει την τελευταία του πνοή.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 35χρονος εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος.

Πιθανότατα η πρόκληση του δυστυχήματος να οφείλεται στην ταχύτητα.

Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του 35χρονου.

Ο 50χρονος σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί κατάγματα αλλά είναι εκτός κινδύνου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE