ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κρατούμενος κτύπησε το κεφάλι του σε πυροσβεστήρα – «Τα βάσανά σας είναι ακόμα πίσω»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κρατούμενος κτύπησε το κεφάλι του σε πυροσβεστήρα – «Τα βάσανά σας είναι ακόμα πίσω»

Με «δραστήριο» κρατούμενο είχαν να κάνουν το πρωί του Σαββάτου (11/8) μέλη της Αστυνομίας στα κρατητήρια Λακατάμιας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7:20 το πρωι, κρατούμενος που βρισκόταν στο κελί σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διαφθοράς ζήτησε να βγει από το κελί για να μιλήσει με τον δικηγόρο του.

Όταν του ζητήθηκε να επιστρέψει στο κελί αυτός αντέδρασε και χτύπησε το κεφάλι του σε πυροσβεστήρα.

Ο κρατούμενος αυτοτραυματίστηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα.

Παρόντες αστυνομικοί τον ρώτησαν αν θέλει να επισκεφθεί γιατρό, ωστόσο αυτός αρνήθηκε, αναφέροντας «τα βάσανά σας είναι ακόμα πίσω».

Γύρω στη μια ώρα μετά, ο κρατούμενος εντοπίστηκε στο πάτωμα του κελιού του και ανέφερε ότι δεν αισθανόταν καλά.

Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εξετάστηκε χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε. Του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και μεταφέρθηκε εκ νέου στα Αστυνομικά Κρατητήρια Λακατάμιας.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE