ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένταση στο λιμάνι – Διαμαρτύρονται οι οδηγοί φορτηγών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένταση στο λιμάνι – Διαμαρτύρονται οι οδηγοί φορτηγών

Τη δυτική είσοδο του λιμανιού Λεμεσού απέκλεισαν οδηγοί φορτηγών από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (18/7).

Όπως πληροφορούμαστε, οι οδηγοί διαμαρτύρονται γιατί η Αρχή Λιμένων αποφάσισε να απαγορεύσει την είσοδο στο λιμάνι όσων δεν κατέχουν πάσα.

Επειδή, λοιπόν, οι περισσότεροι οδηγοί φορτηγών δεν κατέχουν πάσα, απέκοψαν την είσοδο του λιμανιού.

Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και συντεχνιακοί και λειτουργοί της Αρχής Λιμένων.

Το ThemaOnline επιχείρησε να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση του Λιμανιού, αλλά και λειτουργό, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE