ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πυρκαγιά σε καλαμιώνες – Πιθανόν από σκόπιμη καύση

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πυρκαγιά σε καλαμιώνες – Πιθανόν από σκόπιμη καύση

Από σκόπιμη καύση φαίνεται να προήλθε η πυρκαγιά σε καλαμιώνες στην επαρχία Λάρνακας το βράδυ της Τρίτης (17/7).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 23.14 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καλαμιώνες παρά το χωριό Αλαμινός.

Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με 3 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.40 της Τετάρτης (18/7).  

Από την πυρκαγιά εκτός από καλαμιώνες 1 ½ περίπου εκταρίου κάηκαν και 20 δέντρα (εσπεριδοειδή) καθώς επίσης και πλαστικές σωλήνες άρδευσης.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμαν 3 Φορητές μονάδες του Ταμείου Θήρας και 1 ιδιωτικός εκσκαφέας.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από σκόπιμη καύση. Τα αίτια της πυρκαγιάς εξετάζονται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE