ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Παραλίγο τραγωδία σε οικία – Ιδιοκτήτης κατέσβησε την πυρκαγιά

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Παραλίγο τραγωδία σε οικία – Ιδιοκτήτης κατέσβησε την πυρκαγιά

Για τελική κατάσβεση και επιθεώρηση μετέβηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε κατοικία στη Δευτερά το μεσημέρι της Τρίτης (17/7).

Όπως μεταδίδει, η ώρα 13.39 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ημιυπόγειο κατοικίας στην οδό Κωστή Παλαμά στη Δευτερά.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14.28.  

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής από τον ιδιοκτήτη με λάστιχο κήπου. Εκ μέρους της Πυροσβεστικής τελική κατάσβεση και επιθεώρηση.

Για την κατάσβεση έγινε χρήση 3 αναπνευστικών συσκευών.

Καταστράφηκαν ο καυστήρας της κεντρικής θέρμανσης της οικίας, ηλεκτρικές συσκευές, κλιματιστικό και από τον καπνό επηρεάστηκαν η ηλεκτρική εγκατάσταση, ο εξοπλισμός και επίπλωση βοηθητικών δωματίων.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος και πιθανόν από φορτιστές συσσωρευτών ηλεκτρικών εργαλείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE