ΓΛΩΣΣΑΡΙ: Ενεγράφη για συζήτηση στη Βουλή μετά από τις αντιδράσεις - ΕΓΓΡΑΦΟ

ΓΛΩΣΣΑΡΙ: Ενεγράφη για συζήτηση στη Βουλή μετά από τις αντιδράσεις - ΕΓΓΡΑΦΟ

Δεν σταματούν τα σχόλια και οι αντιδράσεις για το γλωσσάρι.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Με επιστολή τους ο Βουλευτής Λεμεσού Παύλος Μυλωνάς και η Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗ.ΚΟ. Χριστιάνα Ερωτοκρίτου ζητούν να αρχίσει συζήτηση ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων για το όλο ζήτημα.

Όπως τονίζουν στην επιστολή τους οι Βουλευτές, θα πρέπει να εξεταστεί το θέμα για τις κοινωνικές και πολιτικές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η συγγραφή του τρίγλωσσου εντύπου με τίτλο «Λέξεις που έχουν σημασία - γλωσσάριο για την δημοσιογραφία στην Κύπρο».

Δείτε την επιστολή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE