ΓΛΩΣΣΑΡΙ: Η αντίδραση του Άθου Αντωνιάδη και ο παραλληλισμός με τα παιδιά στην Ταϊλάνδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΛΩΣΣΑΡΙ: Η αντίδραση του Άθου Αντωνιάδη και ο παραλληλισμός με τα παιδιά στην Ταϊλάνδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έντεχνα σχολίασε την υιοθέτηση του «Γλωσσαρίου για τη δημοσιογραφία στην Κύπρο» ο Γενικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης.

Σε φανερά αντίθετη θέση, ο κ. Αντωνιάδης επικαλείται την Ταϊλάνδη για να εκφράσει τη διαφωνία του με το Γλωσσάρι που παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (10/7) από τον ΟΑΣΕ.

«Έχουν διασωθεί όλα τα παιδιά τα οποία ήταν (----------------------) σε σπήλαιο στην Ταϊλάνδη», γράφει χαρακτηριστικά.

Και εξηγεί: «Το γλωσσάρι που αποδέκτηκε η Ένωση Συντακτών Κύπρου απαγορεύει τη λέξη ‘ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ’».

Πάντως, τη Δευτέρα (9/7) με ανακοινώσεις τους, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών, Κίνημα Οικολόγων και Αλληλεγγύη υποστήριξαν τους αντιδρούντες στο «Γλωσσάρι» δημοσιογράφους.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα.