Κύπριοι παρατηρητές διαιτησίας σε αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ

Κύπριοι παρατηρητές διαιτησίας σε αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ

Ορισμοί παρατηρητών διαιτησίας σε επαναληπτικούς αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάσης του Europa League.

*Ο Κώστας Καπιτανής ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας σε επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχεί στις 26 Ιουλίου στο «KRC Genk Arena».

Συγκεκριμένα ορίστηκε στον αγώνα KRC Genk με το νικητή του αγώνα της πρώτης προκριματικής φάσης CS Fola Esch (Λουξεμβούργο) – FC Prishtina (Κόσσοβο).

**Ο Μιχάλης Αργυρού ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας επίσης σε επαναληπτικό αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου και το ζευγάρι θα ξεκαθαρίσει μέσα από τους αγώνες FK Buducnost Podgorica (Μαυροβούνιο) – AS Trencín (Σλοβακία) και FC Zaria Balti (Μολδαβία) – Gornik Zabrze (Πολωνία).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.