Πρωινό «χτύπημα» με μέσο από τη Βραζιλία για την κυπριακή ομάδα! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρωινό «χτύπημα» με μέσο από τη Βραζιλία για την κυπριακή ομάδα! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η διοίκηση της Δόξας ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (09/07), την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, Φελίπε, Αουγκούστο Ντε Αμπρέου.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Felipe Augusto de Abreu.

Ο Felipe Abreu γεννήθηκε στις 31/08/1993 (25 ετών) και αγωνίζεται ως Μέσος.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Braga και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Vidago, Tourizense. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Vizela.

Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 7.

Καλωσορίζουμε τον Felipe Abreu στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε καθε επιτυχία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE