Πρωινό «χτύπημα» με μέσο από τη Βραζιλία για την κυπριακή ομάδα! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρωινό «χτύπημα» με μέσο από τη Βραζιλία για την κυπριακή ομάδα! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η διοίκηση της Δόξας ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (09/07), την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, Φελίπε, Αουγκούστο Ντε Αμπρέου.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Felipe Augusto de Abreu.

Ο Felipe Abreu γεννήθηκε στις 31/08/1993 (25 ετών) και αγωνίζεται ως Μέσος.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Braga και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Vidago, Tourizense. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Vizela.

Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 7.

Καλωσορίζουμε τον Felipe Abreu στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε καθε επιτυχία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE