Οριστική αποχώρηση και ευχαριστίες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οριστική αποχώρηση και ευχαριστίες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης ανακοίνωσε την απόσυρση από την ενεργό δράση, του διεθνή πίβοτ της Αμμοχωστιανής ομάδας, Χριστόφορου Χριστοφή.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης ανακοινώνει πως ο διεθνής πίβοτ της ομάδας, Χριστόφορος Χριστοφή, αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο Χριστοφή μετά από μακρά καριέρα, ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2016, δίνοντας σημαντικές βοήθειες, όταν και όποτε χρειάστηκε, αποτελώντας και αυτός σημαντικό γρανάζι της ομάδας που κατέκτησε πέρσι τον τίτλο.

Θέλουμε να απευθύνουμε στον Χριστόφορο, τις ευχαριστίες μας για τα δύο χρόνια που ήταν στην ομάδα μας, προσφέροντας τον καλύτερο του εαυτό, για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Επίσης, του ευχόμαστε οικογενειακή ευτυχία, με υγεία και κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE