ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ: Κακόβουλη ενέργεια εναντίον 42χρονης εκπαιδευτικού – Πέντε ημερών το αυτοκίνητο της γειτόνισσας

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ: Κακόβουλη ενέργεια εναντίον 42χρονης εκπαιδευτικού – Πέντε ημερών το αυτοκίνητο της γειτόνισσας

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδεται τελικά η φωτιά που ξέσπασε σε όχημα 42χρονης, τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/7) στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, έπειτα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, Πυροσβεστική και Αστυνομία κατέληξαν ότι, η φωτιά στο όχημα της 42χρονης, η οποία είναι εκπαιδευτικός, τέθηκε κακόβουλα.

Επίσης, όπως είχαμε αναφέρει προηγουμένως, από την φωτιά επηρεάστηκε και δεύτερο όχημα, το οποίο όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ανήκει σε γειτόνισσα του θύματος, το οποίο είχα αγοραστεί προ πέντε ημερών.

Η 42χρονη, αναμένεται να καταθέσει για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE