ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Χειροπέδες σε 52χρονο

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Χειροπέδες σε 52χρονο

Συνελήφθη γύρω στις 20:00 του Σαββάτου 30/6 βάσει δικαστικού εντάλματος 52χρονος ως ύποπτος για την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στην περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ThemaOnline από τις 15:00 το απόγευμα η φωτιά φαίνεται να προκλήθηκε από τις εργασίες άντρα ο οποίος ασχολείτο με την κοπή λιμαρίνων χρησιμοποιώντας σμυρίλιο (κοπτικό μηχάνημα), γεγονός που επιβεβαιώθηκε από την Αστυνομία.

Ο 52χρονος τέθηκε υπο κράτηση και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου ενώ όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα η φωτιά άφησε πίσω της αρκετές ζημιές, αφού κάηκαν υποστατικά και αυτοκίνητα ενώ οι φλόγες προσέγγισαν απειλητικά και το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού το οποίο προστατεύτηκε από ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE