Δυναμώνει κι άλλο ο Ερυθρός Αστέρας, πήρε παίκτη που ακούστηκε για ΑΠΟΕΛ!

Δυναμώνει κι άλλο ο Ερυθρός Αστέρας, πήρε παίκτη που ακούστηκε για ΑΠΟΕΛ!

Η Μπράγκα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για τον δανεισμό του Νίκολα Στοΐλκοβιτς, ο οποίος στις αρχές Ιουνίου φερόταν ως μεταγραφικός στόχος του ΑΠΟΕΛ, ενώ πέρσι ήταν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πορτογάλων για την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τον δανεισμό του Σέρβου επιθετικού:

«Η Μπράγκα ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Νικόλα Στοΐλκοβιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί στο σύλλογο του Βελιγραδίου για τη σεζόν 2018-2019.

Ο 25χρονος Σέρβος επιθετικός ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το 2021, μπορεί να εξελιχθεί στην πατρίδα του, αγωνιζόμενος στους πρωταθλητές.

Η Μπράγκα εύχεται στον Στοΐλκοβιτς καλή επιτυχία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE