Δυναμώνει κι άλλο ο Ερυθρός Αστέρας, πήρε παίκτη που ακούστηκε για ΑΠΟΕΛ!

Δυναμώνει κι άλλο ο Ερυθρός Αστέρας, πήρε παίκτη που ακούστηκε για ΑΠΟΕΛ!

Η Μπράγκα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για τον δανεισμό του Νίκολα Στοΐλκοβιτς, ο οποίος στις αρχές Ιουνίου φερόταν ως μεταγραφικός στόχος του ΑΠΟΕΛ, ενώ πέρσι ήταν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πορτογάλων για την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τον δανεισμό του Σέρβου επιθετικού:

«Η Μπράγκα ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Νικόλα Στοΐλκοβιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί στο σύλλογο του Βελιγραδίου για τη σεζόν 2018-2019.

Ο 25χρονος Σέρβος επιθετικός ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το 2021, μπορεί να εξελιχθεί στην πατρίδα του, αγωνιζόμενος στους πρωταθλητές.

Η Μπράγκα εύχεται στον Στοΐλκοβιτς καλή επιτυχία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE