Δυναμώνει κι άλλο ο Ερυθρός Αστέρας, πήρε παίκτη που ακούστηκε για ΑΠΟΕΛ!

Δυναμώνει κι άλλο ο Ερυθρός Αστέρας, πήρε παίκτη που ακούστηκε για ΑΠΟΕΛ!

Η Μπράγκα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για τον δανεισμό του Νίκολα Στοΐλκοβιτς, ο οποίος στις αρχές Ιουνίου φερόταν ως μεταγραφικός στόχος του ΑΠΟΕΛ, ενώ πέρσι ήταν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πορτογάλων για την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τον δανεισμό του Σέρβου επιθετικού:

«Η Μπράγκα ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Νικόλα Στοΐλκοβιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί στο σύλλογο του Βελιγραδίου για τη σεζόν 2018-2019.

Ο 25χρονος Σέρβος επιθετικός ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το 2021, μπορεί να εξελιχθεί στην πατρίδα του, αγωνιζόμενος στους πρωταθλητές.

Η Μπράγκα εύχεται στον Στοΐλκοβιτς καλή επιτυχία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE