Γεωργιάδης για Συνεργατισμό: «Δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση»

Γεωργιάδης για Συνεργατισμό: «Δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση»

Εγκρίθηκε το πακέτο νομοσχεδίων που αφορούν την αντιμετώπιση των ΜΕΔ, από το Υπουργικό Συμβούλιο κατά την έκτακτη συνεδρία του ημερομηνίας 28/06.

Όπως ανέφερε με το πέρας της συνεδρίας ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, το 2015 έγινε μια σημαντική βελτίωση το νομοθετικό πλαίσιο που αφορά το εν λόγω ζήτημα, όμως διαπιστώθηκαν κενά και αδυναμίες.

Παράλληλα ασκείτο και πίεση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στην Κυπριακή Κεντρική Τράπεζα και κατ’ επέκταση στον Κύπριο πολίτη.

Ζητήματα τα οποία κρίνουν ως αναγκαία την κατεπείγουσα αλλαγή των αδυναμιών, με το πλαίσιο προστασίας ωστόσο να παραμένει αμετάβλητο.

Ερωτηθείς για τον Συνεργατισμό ο υπουργός Οικονομικών, ανέφερε πως συμμερίζεται την άποψη της ΚΤΚ πως υπό τις περιστάσεις είναι η καλύτερη λύση, ενώ παράλληλα την χαρακτήρισε ως μια «δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE