ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: «Αν δεν εγκριθούν οι εγγυήσεις για ΣΚΤ θα τεθεί υπό εκκαθάριση»

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: «Αν δεν εγκριθούν οι εγγυήσεις για ΣΚΤ θα τεθεί υπό εκκαθάριση»

Προκάλεσε απορίες και πηγαδάκια η παραδοχή αξιωματούχου της Κεντρικής Τράπεζας στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Συγκεκριμένα, ο Γιάγκος Δημητρίου, μετά από ερώτηση του βουλευτή Μιχάλη Γιωργάλλα είπε αυτό που εμμέσως κατέστη σαφές τις προηγούμενες μέρες.

Δήλωσε ότι θα είναι καταστροφικές οι συνέπειες ναυάγησης της συμφωνίας Ελληνικής και Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Σημείωσε δε πως «αν δεν εγκριθούν οι κρατικές εγγυήσεις, ο Συνεργατισμός θα τεθεί υπό εκκαθάριση και δεν θα υπάρχουν εγγυημένες καταθέσεις».

Αυτό προκάλεσε έντονη δυσφορία στην αίθουσα «Κερύνεια» του κοινοβουλίου με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου να απαντά «τώρα μας βάζετε κι εσείς το πιστόλι στον κρόταφο».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE