ΛΕΜΕΣΟΣ: Προκάλεσε τροχαίο με περιπολικό –Τον καταδίωκαν με τα πόδια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προκάλεσε τροχαίο με περιπολικό –Τον καταδίωκαν με τα πόδια

Κτύπησε με το όχημά του το περιπολικό, πιστεύοντας ότι θα καταφέρει να γλυτώσει.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (26/6), μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα για να σταματήσει σε οδηγό που κινείτο στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, ωστόσο ο ίδιος τους αγνόησε και συνέχισε την πορεία του.

Μάλιστα, ανέπτυξε ταχύτητα και παραβιάζοντας κόκκινο σηματοδότη.

Τα μέλη της Αστυνομίας καταδίωξαν με το περιπολικό τον ύποπτο, μέχρι την περιοχή Αγ. Ιωάννη όπου και ανακόπηκε.

Ο 22χρονος οδηγός, όταν στάθμευσε το περιπολικό στο πίσω μέρος του οχήματός του, έβαλε όπισθεν με αποτέλεσμα να τρακάρει το αυτοκίνητο των αστυνομικών.

Στην συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, ωστόσο καταδιώχθηκε από αστυνομικό, ο οποίος και τον συνέλαβε.

Ο 22χρονος, που πρόκειται για Ε/κ, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ, ενώ διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης και ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE