ΑΜΑΝ ποστάρισμα! ΑΕΛίστας καλωσορίζει Μυτίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΜΑΝ ποστάρισμα! ΑΕΛίστας καλωσορίζει Μυτίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Νέστορας Μυτίδης ως γνωστόν από την Πέμπτη (21/6) είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ…

Ο νεοαποκτηθής ποδοσφαιριστής των «γαλαζοκιτρίνων» στην Λεμεσό και στην ομάδα της ΑΕΛ θα συναντήσει και ένα πάρα πολύ καλό του φίλο και.. ο λόγος για τον Αντρέα Αβραάμ.

Μάλιστα ο Αβραάμ φρόντισε μέσα από τα Social Media του, ως πιο παλιά καραβάνα στην ΑΕΛ να καλωσορίσει τον Μυτίδη και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Δείτε την φωτογραφία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE