Ξεκίνημα στα φιλικά με… το αριστερό!

Ξεκίνημα στα φιλικά με… το αριστερό!

Στο πρώτο του φιλικό επί Πολωνικού εδάφους, ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από την Άρκα Γκτίνια με 0-2.

Η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Janota, οι «γαλαζοκίτρινοι» ισοφάρισαν με τον Άλεξ Κωνσταντίνου στο 74ο λεπτό αλλά το γκολ του δεν μέτρησε καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και στο τελευταίο λεπτό η Άρκα διπλασίασε τα τέρματα της με τον Sulewski.

Να σημειώσουμε ότι ο Μπρούνο Μπαλταζάρ στο πρώτο φιλικό της ομάδας του χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες (μία σε κάθε ημίχρονο) θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει χρόνο στα πόδια όλων των ποδοσφαιριστών.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.