Από τα Σκόπια τον στέλνουν στο κυπριακό Λιμάνι

Από τα Σκόπια τον στέλνουν στο κυπριακό Λιμάνι

Ο Κίρε Μαρκόσκι σύμφωνα με δημοσιεύματα στα Σκόπια θα ενταχθεί στο δυναμικό της ΑΕΛ.

«Ο Σκοπιανός μέσος Kire Markoski θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, όπου θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΛ Λεμεσού.

Ο Markoski που ήταν μέλος της εθνικής ομάδας U21 και στο ιστορικό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στην Πολωνία, βρίσκεται μπροστά στην πρώτη του μεγάλη διεθνή πρόκληση. Η Κυπριακή ομάδα τον ήθελε εδώ και καιρό και ακολούθησε η επαφή και η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι επίσημες ιατρικές εξετάσεις και παρουσίαση του από την ΑΕΛ Λεμεσού θα γίνουν τις επόμενες μέρες και θα γίνει ο δεύτερος σκοπιανός στο σύλλογο μετά τον Νταβόρ Ζντραφκόφσκι» αναφέρει ένα δημοσίευμα.

Δείτε τα δημοσιεύματα εδώ και εδώ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE