«Έσκασε» η «βόμβα» Ντα Σίλβα! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

«Έσκασε» η «βόμβα» Ντα Σίλβα! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

«Έσκασε» η «βόμβα» Ντα Σίλβα, αφού η διοίκηση της Εταιρείας ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου «μάγου» που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Απόλλωνα!

Πρόκειται ασφαλώς για μία σπουδαία μεταγραφή για την ΑΕΛ, από από το «πάνω ράφι», με έναν παικταρά που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Αλεσάντρε Ντα Σίλβα.

Η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού καλωσορίζει τον Ντα Σίλβα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Σημειώνουμε ότι ο Βόσνιος τεχνικός ήθελε… σαν «τρελός» τον Ντα Σίλβα στην ΑΕΛ και η διοίκηση η οποία ήταν εδώ και μέρες σε επαφές μαζί του, κατάφερε πριν από λίγο να του αποσπάσει το «ναι» από τη Βραζιλία που βρίσκεται για διακοπές, για συμβόλαιο ενός έτους (όπως λένε οι πληροφορίες).

Το ποιος είναι ο Ντα Σίλβα το ξέρουμε όλοι και δεν χρειάζεται συστάσεις. Μπορεί στις 15 Αυγούστου να κλείνει τα 35 του χρόνια, αλλά έχει δείξει φορώντας τη φανέλα του Απόλλωνα, ότι έχει πολλά να προσφέρει ακόμα, μέχρι να… βγει στην (ποδοσφαιρική) «σύνταξη»!

Σημειώνουμε ότι φέτος αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια (26 στο Πρωτάθλημα, πέντε στο Κύπελλο και ένα στο Σούπερ Καπ) και πέτυχε συνολικά έξι γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mέρα του ΑΛΕΞ! Κλείνει…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Η άτυπη συνάντηση της Γενεύης θα δώσει την ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις για την πορεία προς τα εμπρός στο Κυπριακό, δήλωσε την Παρασκευή ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE