Καλούν τα μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Καλούν τα μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Η ΑΕΚ Λάρνακας με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει τα μέλη της για την Τακτική Γενική Συνέλευση.

Η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση προς όλα τα Μέλη της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας:

Καλείστε στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Σωματείου μας που θα γίνει την Παρασκευή 15/06/2018 και ώρα 6:30μ.μ στο Κτήμα Μακένζυ στην Λάρνακα.

Πρόγραμμα Εργασιών

ΜΕΡΟΣ Α:

1. Κήρυξη της έναρξης των εργασιών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα της περιόδου και οικονομική ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων για το έτος που έληξε στις 31/12/2017.
4. Έγκριση νέου Καταστατικού που εναρμονίζεται με την νέα Νομοθεσία Αρ. 104 (1) του 2017.

ΜΕΡΟΣ Β:

1. Συζήτηση πάνω στις Οικονομικές Καταστάσεις και έγκριση τους.
2. Υποβολή θεμάτων και εισηγήσεων για χειρισμό από το Διοικητικό Συμβούλιο.
3. Έγκριση προυπολογισμού για την αθλητική περίοδο 2018/19.

Σύμφωνα με τις πρόνοιες του Καταστατικού στις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης μπορούν να συμμετέχουν όλα τα Μέλη που έχουν εξοφλημένες τις Συνδρομές τους μέχρι και τον μήνα Φεβρουάριο, 2018.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

24 Χρόνια Ζωής!
92 Χρόνια Ιστορίας!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.