Παραδέχθηκε τα ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ του ο Σωφρόνης… Έστειλε μήνυμα για την νέα χρονιά

Παραδέχθηκε τα ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ του ο Σωφρόνης… Έστειλε μήνυμα για την νέα χρονιά

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σοφρώνης Αυγουστή στο περιοδικό του Απόλλωνα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μειονέκτημα του αλλά έστειλε και το δικό του μήνυμα για την νέα χρονιά.

Όλα όσα είπε για τον εν λόγο θέμα:

Για το ότι ο αυθορμητισμός του μπορεί να αποτελέσει μπούμερανγκ για τον ίδιο:
 
«Έχω νιώσει ότι έχει συμβεί αυτό φέτος. Όταν ολοκληρώνεται ένας κύκλος, εννοώ την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε, όλοι μας κάνουμε τον απολογισμό και την αυτοκριτική μας. Αναγνωρίζω πως ο αυθορμητισμός μου είναι ένα από τα μειονεκτήματά μου που πρέπει να διορθώσω. Δυστυχώς στη Κύπρο άλλα λέμε κάποιες φορές και άλλα καταλαβαίνουν ή άλλα θέλουν να καταλάβουν. Γι’ αυτό από τη νέα χρονιά θα είμαι διπλά προσεκτικός σε ότι λέω στις δημοσιογραφικές διασκέψεις και σε αυτά που κάνω κατά τη διάρκεια των αγώνων για να μην δίνω την αφορμή σε κανένα δημοσιογράφο ή παράγοντα να μεταφέρει αυτά που λέω με τον τρόπο που θέλει ή σε κάποιον διαιτητή ή δικαστή να με αποβάλλει από το γήπεδο».
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE