Χαμός με Αριστοτέλους στο θέατρο - Έτρεχε μέσα στον κόσμο – Την έσωσε ο δήμαρχος Αγλαντζιάς – VIDEΟ

Χαμός με Αριστοτέλους στο θέατρο - Έτρεχε μέσα στον κόσμο – Την έσωσε ο δήμαρχος Αγλαντζιάς – VIDEΟ

Απίστευτο σκηνικό με Αριστοτέλους και κατσαρίδα σε θέατρο με την παρέμβαση του δήμαρχου Αγλαντζιάς να παρεμβαίνει ως απομηχανής Θεός.  

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους την Πέμπτη, 7 Ιουνίου μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής της «Με αγάπη Χριστιάνα» το αστείο περιστατικό που έζησε στο θέατρο της Αγλαντζιάς κατά την διάρκεια της παράστασης «Γοργόνες και Μάγκες»

«‘Έδωσα μιαν παράσταση κι εγώ...γιατί εγελούσε το μισό θέατρο» είπε η Χριστιάνα Αριστοτέλους περιγράφοντας το περισταστικό με την κατσαρίδα.  

Καθόταν στην πρώτη σειρά όταν μια κατσαρίδα πέρασε από μπροστά της. Όπως είπε γελώντας: «Είπεν να περπατήσει μπροστά μου μια κατσαρίδα... Φορούσα ένα μακρύ φόρεμα. Αρπάσσω το φόρεμα μου που κάτω.... μήπως είχε καμιά κατσαρίδα από κάτω... και αρχίζω να βουρώ και πήγα στην άκρη του θεάτρου.»

Όπως είπε ακόμα και στην άκρη του θεάτρου δεν καθόταν σε ησυχία, αφού δεν μπορούσε να ηρεμήσει.

Από την κατσαρίδα την έσωσε ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς. Η Χριστιάνα δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει και δημοσίως: «Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς που επενέβη...».

Δείτε το συγκεριμένο απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE