ΠΛΑΤΡΕΣ: Καρέ καρέ η διάσωση 22χρονου – Προσπάθησε να αναρριχηθεί από 98 μέτρα - VIDEO

ΠΛΑΤΡΕΣ: Καρέ καρέ η διάσωση 22χρονου – Προσπάθησε να αναρριχηθεί από 98 μέτρα - VIDEO

Ολόκληρη επιχείρηση διάσωσης στήθηκε από την ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό 22χρονου Γάλλου σε βράχο στην περιοχή του καταρράκτη Μιλλομέρη, στις Πλάτρες το μεσημέρι της Τρίτης (05/06).

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία πέρα από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα, ανάρτησε και βίντεο από την επιχείρηση των ανδρών της ΕΜΑΚ.

Να θυμίσουμε πως άνδρες της ειδικής ομάδας αναρριχητών της ΕΜΑΚ, κλήθηκαν γύρω στη μια το μεσημέρι στην περιοχή, μετά από σχετική ενημέρωση από φιλικά πρόσωπα του 22χρονου, που τον συνόδευαν.

Ο 22χρονος Γάλλος είχε εγκλωβιστεί στην προσπάθεια του να αναρριχηθεί στο βράχο, ύψους 98 περίπου μέτρων.

Οι  άνδρες της ΕΜΑΚ καταρριχήθηκαν στα 60 περίπου μέτρα μέχρι να τον εντοπίσουν και να τον μεταφέρουν με ασφάλεια στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου

https://www.youtube.com/watch?v=Hp9saqCMPxU&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE