ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι πρώτες ΕΝΤΟΛΕΣ Άνχελ Γκόμεθ! Οι 5 παίκτες που θέλει να ανανεώσει… αρχικά

Οι πρώτες ΕΝΤΟΛΕΣ Άνχελ Γκόμεθ! Οι 5 παίκτες που θέλει να ανανεώσει… αρχικά

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στον Αστρα 92.8 και αποκάλυψε τι γίνεται με τον τεχνικό διευθυντή Άνχελ Ρουίς Γκόμεθ.

Όπως ανέφερε ο κ. Δημητρίου ο Γκόμεθ θα έρθει Κύπρο αργά το βράδυ της Πέμπτης ενώ αξιολόγησε θετικά 5 Κύπριους παίκτες ενώ το υπόλοιπο . Πρόκειται για τους Απόλλωνα Βασιλείου, Ανδρέα Σοφοκλέους, Ανδρέα Παναγιώτου, Ανδρέα Χριστοδούλου και Ανδρέα Κατσαντώνη.

Παράλληλα όμως τόνισε πως το υπόλοιπο ρόστερ θα το αξιολογήσει μαζί με τον νέο τεχνικό.

Δείτε τι δήλωσε:

Το αρχικό σχόλιο:

«Αναμένεται αργά απόψε στην Κύπρο ο κ. Άνχελ Γκόμεθ, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η πρόσληψή του στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Επόμενος στόχος είναι η πρόσληψη προπονητή. Ο κ. Γκόμεθ έχει αξιολογήσει αρκετούς υποψήφιους και αναμένεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί και αυτή η προσπάθεια.

Οι πρώτες κινήσεις του Γκόμεθ στην Ομόνοια:

«Ο κ. Γκόμεθ έχει ήδη αξιολογήσει το υφιστάμενο ρότσερ, έχει σχηματίσει πλήρη εικόνα. Θα περιμένει, ωστόσο, την πρόσληψη του προπονητή, για να λάβει και τη δική του άποψη επί του θέματος. Οι μοναδικές περιπτώσεις που ξεκίνησαν να προχωρούν είναι κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας, των οποίων ολοκληρώνεται το συμβόλαιο. Μετά από εισήγηση του κ. Γκόμεθ, θα ανανεωθούν τα συμβόλαια δύο νεαρών που αγωνίζονταν πέρσι με τη μορφή δανεισμού. Πρόκειται για τον 21χρονο επιθετικό, Απόλλωνα Βασιλείου, που έπαιξε για ένα εξάμηνο πέρσι στην Ομόνοια Αραδίππου και τον 21χρονο μέσο, Ανδρέα Σοφοκλέους, που ήταν στον ΑΣΙΛ. Συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και με τους Ανδρέα Παναγιώτου, Ανδρέα Χριστοδούλου και Ανδρέα Κατσαντώνη, για να ανανεωθεί το συμβόλαιό τους. Έχουν αξιολογηθεί και οι τρεις θετικά από τον κ. Γκόμεθ.

Ο κ. Γκόμεθ έχει κάνει μια προεργασία όσο αφορά τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Θα περιμένει, ωστόσο, την πρόσληψη του προπονητή, ώστε να χειριστούν μαζί αυτό το ζήτημα».

Για τον Τζαίλσον: Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καταβάλει στην Γκρέμιο Ανάπολις το χρηματικό ποσό που απαιτείτο, βάση της συμφωνίας που είχε υπογραφεί πέρσι, για απόκτηση του Τζαΐλσον. Απομένουν διαδικαστικά ζητήματα, για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του.

Σταδιακά προχωρά και η στελέχωση της εταιρίας. Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο για να ολοκληρωθεί. Η ομαλή λειτουργία του Συλλόγου και του ποδοσφαιρικού Τμήματος, διασφαλίζεται με συνεργασία από το Σωματείο και την Εταιρία, η οποία είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Θρήνος για τον 16χρονο Χαράλαμπο - Πότε θα γίνει η κηδεία

• Κίτρινη προειδοποίηση: Παραμένει ασταθής ο καιρός ... με καταιγίδες και χαλάζι - Πότε ισχύει

• Επεισοδιακή διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στη Λάρνακα - Άρπαψαν χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ

• Στιγμές τρόμου: 10 πρόσωπα επιτέθηκαν σε πατέρα και τους δύο γιους του - Στο κελί 51χρονος

• Ερντογάν: Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα, γράφει η Daily Sabah

• Πρώιος: «Ραγίζουν καρδιές» τα μηνύματα των πρώην συμπαικτών του στο MasterChef για τον θάνατό του



Τατάρ: Θα εξηγήσει στον ΓΓ γιατί δεν δέχεται τριμερή

Τατάρ: Θα εξηγήσει στον ΓΓ γιατί δεν δέχεται τριμερή

Θα εξηγήσει στον ΓΓ του ΟΗΕ γιατί δεν μπορεί να πει 'ναι' σε μια τριμερή συνάντηση, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ αναχωρώντας το απόγευμα από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου για την Νέα Υόρκη, επαναλαμβάνοντας ότι η πολιτική της κυριαρχικής ισότητας και του ίσου διεθνούς καθεστώτος είναι «εθνική πολιτική» και υποστηρίζεται από την Τουρκία. Η κυριαρχική ισότητα είπε, μπορεί να γίνει αποδεκτή με τα 3 Α (απευθείας πτήσεις, απευθείας εμπόριο, απευθείας επαφές).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top