ΛΕΜΕΣΟΣ –ΕΡΕΥΝΕΣ: Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα

ΛΕΜΕΣΟΣ –ΕΡΕΥΝΕΣ: Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα

Ολονύχτια επιχείρηση της Αστυνομίας διενεργήθηκε από το βράδυ τη Τετάρτης (30/5) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (31/5).

Στην επιχείρηση για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, συμμετείχαν πέραν των 100 αστυνομικών, από όλα τα Τμήμα της Αστυνομίας Λεμεσού.

Μετά τις έρευνες σε διάφορα υποστατικά στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, συνελήφθησαν έξι πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι κατά τις έρευνες, η Αστυνομία εντόπισε στην κατοχή προσώπων, μικρές ποσότητες ναρκωτικών και άλλα παράνομα αντικείμενα.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, εκτός από υποστατικά και οικίες προσώπων που απασχόλησαν ή απασχολούν τις Αρχές, στο πλαίσιο των ερευνών, έγινε έλεγχος στους συνδέσμους φιλάθλων του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE