ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΡΕΥΝΕΣ: Εφόδους σε 15 υποστατικά από την Αστυνομία- Έγιναν συλλήψεις

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΡΕΥΝΕΣ:  Εφόδους σε 15 υποστατικά από την Αστυνομία- Έγιναν συλλήψεις

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της Αστυνομία, με σειρά να παίρνει το βράδυ της Τετάρτης 30/5 η Λεμεσός με μια αιφνιδιαστική, ευρείας κλίμακας εκστρατεία στην οποία λαμβάνουν μέρος μεγάλος αριθμός αστυνομικών

Σχετικό άρθρο: ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας- Αναμένεται να «μπουκάρουν» σε διάφορα υποστατικά

Η επιχείρηση  που πραγματοποιεί η Αστυνομία στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, εντάσσεται στο πλαίσιο της κινητοποίησης για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και της εγκληματικότητας, με πολλούς αστυνομικούς να κάνουν «φύλλο και φτερό» οχήματα, οικείες και άλλα υποστατικά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων, οι έρευνες αφορούν 15 οικίες και υποστατικά και 12 στόχους, ενώ έχουν γίνει και συλλήψεις ύποπτων προσώπων.

Όπως γράψαμε, από τα πρώτα υποστατικά που ελέγχθηκαν με δικαστικό ένταλμα, ήταν και οι συνδέσμοι φιλάθλων Απόλλωνα και ΑΕΛ ενώ, υπάρχει μεγάλη «λίστα» ατόμων που απασχόλησαν τις αρχές που θα δεχθούν την αιφνιδιαστική «επίσκεψη» της αστυνομίας.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE