ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Κηδεύεται ο άτυχος Χάρης – Παράκληση για τον 4χρονο γιο του –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Κηδεύεται ο άτυχος Χάρης – Παράκληση για τον 4χρονο γιο του –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο Χάρης Δρουσιώτης, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην Πάφο την Κυριακή (27/5).

Την Πέμπτη (31/5) από τον ιερό ναό Αγίου Κόνωνος στην Κισσόνεργα κηδεύεται ο άτυχος 33χρονος που έχασε τη ζωή του  σε τροχαίο που συνέβη στον κύριο δρόμο Νικόκλειας – Φασούλας, γύρω στις 11.35π.μ. της Κυριακή (27/5), όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος Χάρης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με εξ αντιθέτου διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 67χρονη, με συνοδηγό τον 89χρονο σύζυγό της. 

Παράκληση της οικογένειας, είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον 4χρονο γιο του αποβιώσαντα.

Θυμίζουμε ότι, ο 33χρονος, ο οποίος υπηρετούσε ως μηχανικός αεροσκαφών στην Πολεμική Αεροπορία, βύθισε σε θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του, με τον άδικο χαμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Χάρης, την Κυριακή (27/5), πήγαινε εκδρομή με τους φίλους του και τις μηχανές τους, ωστόσο δυστυχώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. 

Ο μοτοσικλετιστής, έφερε κράνος ασφαλείας την ώρα του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE