Απίστευτα σχόλια Βρετανών για κυπριακό εστιατόριο – «Tι στο… είναι αυτό το σίχαμα;» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτα σχόλια Βρετανών για κυπριακό εστιατόριο – «Tι στο… είναι αυτό το σίχαμα;» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια φωτογραφία από γεύμα που σερβίρεται σε κυπριακό εστιατόριο προκάλεσε την αντίδραση αρκετών βρετανών που την έχουν δει.

Μάλιστα, με την εν λόγω φωτογραφία με το… «English breakfast» που σερβίρεται στην Κύπρο, ασχολήθηκε και η διαδικτυακή ιστοσελίδα ‘The SUN’.

Στο συγκεκριμένο άρθρο, δημοσιεύθηκε φωτογραφία από πρωινό που σερβίρεται σε εστιατόριο της Κύπρου, όπως αναφέρεται, το οποίο είχε επισκέφθεί Αγγλοκύπριος και όπως φαίνεται, δεν έμεινε ευχαριστημένος.

«Το πλήρες English breakfast του κυπριακού εστιατορίου, το οποίο δεν ήταν αυτό που ο τουρίστας είχε κατά νου», αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία στο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, ο Αγγλοκύπριος τουρίστας, έμεινε έκπληκτος με το κυπριακό «English breakfast» αφού περιείχε ένα φραγκοστάφυλο, ένα λιωμένο σωρό μπέικον, ένα τηγανισμένο αυγό, φρυγανισμένο ψωμί, ψητά φασόλια και… σαλάτα!

Επίσης, σχολιάζεται ότι το πρωινό στην Κύπρο σερβιρίστηκε σε ξύλινη σανίδα, για να δείχνει πιο μοντέρνο.  

Όπως εξηγεί ο δημοσιογράφος που επιμελήθηκε το άρθρο, το πραγματικό αγγλικό πρωινό περιέχει, μπέικον, αυγά, λουκάνικα, μανιτάρια, ντομάτες, φασόλια και τοστ – «όλα τα τηγανισμένα, σας παρακαλώ». Φανερή είναι η απουσία της σαλάτας.

Την φωτογραφία πιο πάνω, σχολίασαν και αρκετοί Βρετανοί.

Κάποιος είπε: "Πραγματικά, τηγανίζουμε τίποτα; Επίσης, πώς είναι αυτό το τοστ και γιατί υπάρχει πράσινο; "

Ένας άλλος πρόσθεσε: "Τι στο διάολο είναι αυτό το σίχαμα;"

Την ίδια στιγμή, άλλοι υπερασπίστηκαν το εστιατόριο, επισημαίνοντας ότι δεδομένου ότι ο τουρίστας ήταν στην Κύπρο, έπρεπε να παραγγείλει κυπριακό πρωινό.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE